Ford-fabrikk blir julenissens verksted

22.12.2016
En gang i året er det lekebiler, ikke ekte biler, som ruller ut av samlebåndet på en av Fords fabrikker i Europa. Lekebilene er blant julegavene som blir samlet og pakket inn av de ansatte og sendt til sykehus, barnehjem og andre gode formål i Europa.

- Å se lekene komme ned samlebåndet er et herlig syn og de ansatte kommer i ekte julestemning. Det er viktig at vi er et selskap som gir tilbake til samfunnet og de som trenger det, sier ansvarlig for produksjon i Ford Europa, Linda Cash.

Det er ikke bare lekebiler som blir pakket på samlebåndet denne ene dagen i året. Både bøker, spill og andre leker blir også pakket inn av de ansatte.

Ansatte over hele Europa er nissens hjelpere

Gleden av å lage julegavene går på rundgang blant Fords europeiske fabrikker. I år er det i Craiova i Romania, hvor B-Max og Fords prisbelønte 1-liters EcoBoost-motor bygges, som har det ærefulle oppdraget.

Men også ansatte ved Fords fabrikker i Tyskland, Spania og Storbritannia støtter det veledige tiltaket og samler inn julegaver som skal hjelpe de hjemløse og barn som ikke har det så greit.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer