Dette er verdens største reklameplakat!

Denne Ford-reklamen for den ny

16.04.2018

Den enorme reklamen er hengt opp på den ikoniske Espana-bygningen midt i sentrum av den spanske hovedstaden Madrid. Ifølge den offisielle målingen er den hele 5265 kvadratmeter. Det er 241,93 kvadratmeter mer enn den forrige verdensrekordplakaten som hang i Dhahran i Saudi Arabia.

- Lanseringen av nye EcoSport i Europa har budskapet «Life is out there, are you?» Det er dette vi forsøker å få ut til så mange som mulig midt i hjertet av Madrid, sier markedsdirektør i Ford Spania, Elena Burguete.

Gigantplakaten vil henge på bygningen til slutten av april. Deretter vil den bli donert til en veldedig organisasjon som hjelper mennesker med funksjonshemninger. Der vil alle materialene som er brukt bli gjenbrukt.

Nye Ford EcoSport er nå til salgs over hele Europa, og for første gang kommer den også som en Ford Performance-inspirert sportslig ST-Line variant. Den nye mellomstore SUVen kommer også med mulighet for trekk på alle fire og leveres med førsteklasses teknologier som det avanserte infotainment-systemet SYNC3, cruisekontroll, justerbar hastighetsbegrenser og navigasjon.

Kontakt oss Les mer

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer