Ford Service

Vi bidrar til trygghet i en ny hverdag

Ved hjelp av en rekke service tjenester sikrer vi at du kan gjennomføre service og reparasjoner på en trygg måte. Du kan for eksempel bestille time på nett, droppe nøkkel kontaktløst eller benytte hente- og bringe tjeneste. Bilen blir også rengjort og forseglet før du får den tilbake.

Enkelt, digitalt og trygt.

 • Ford Service
 • Ford Service

  Helt ærlig; ingen er bedre på Ford enn oss. Det skulle bare mangle. Alt arbeid utføres på autoriserte Ford verksteder av spesialutdannede Ford teknikere og i henhold til Fords instruksjoner. Naturligvis benyttes Ford Deler som er nøye utviklet for din Ford modell. Verktøy og instrumenter er også spesialdesignet for Ford.

  Når du utfører rutineservice hos et autorisert Ford verksted får du Ford Assistanse kostnadsfritt frem til neste gang bilen skal ha service.

  Våre priser er forutsigbare og konkurransedyktige - Bestill service her og la oss hjelpe deg å ta vare på din Ford.

 • Forutsigbare priser
 • Forutsigbare priser

  Når du skal vedlikeholde din Ford lønner det seg å kontakte oss som har bygget og levert bilen din. Vi kjenner Ford best. Din Ford forhandler har spesialutdannede teknikere som tar vare på din bil. Vi har faste og forutsigbare priser for service. Hvis du hater overraskelser - vil du elske FordService!

  Skulle det avdekkes behov for ytterligere vedlikehold eller utbedringer blir du kontaktet om dette. Før arbeidet startes opp får du informasjon om hva som bør gjøres og en pris på jobben. Ingen ubehagelige overraskelser og ingen skjulte ekstrakostnader.

 • Mobilitet
 • Mobilitet

  Behov for transport? Vi løser ditt behov for transport mens du får utført service på din Ford. Spør oss om de ulike alternativene.

 • Ford Assistanse
 • Ford Assistanse

  Vi er med deg hele veien, også om uhellet skulle oppstå. Uansett hvor i Europa du befinner deg vil du få kostnadsfri assistanse i form av veihjelp. Utfører du foreskrevet rutineservice hos et autorisert Ford verksted gjelder Ford Assistanse frem til neste foreskrevne service. Lar det seg ikke gjøre å løse problemet på stedet så hjelper vi deg å fortsette reisen så raskt som mulig. Det kan være ved hjelp av leiebil, overnatting på hotell eller annet. Godt å vite, ikke sant? Les mer om Ford Assistanse her.

 • Ford One Call
 • Ford One Call

  One Call kobler deg til alt hos Ford. Ring for veihjelp, forsikring, finansiering eller kundeservice.

  Legg gjerne nummeret inn på telefonen din: 800 56 105

Bestill verkstedtimeKontakt oss

Nyheter


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger